Кіркоров худне заради доньки, яку показав у блозі. ФОТО

26 листопада 2012, 11:19

Король російської естради Філіп Кіркоров вирішив схуднути. Причин для цього є дві: "Різдвяні зустрічі" Алли Пугачової та прийдешній день народження доньки співака.

Про це Філіп Бедросович розповів Катерині Осадчій у "Світському житті".

Як відомо, Примадонна вирішила відновити "Різдвяні зустрічі", тому худне ще з літа. А Кіркоров влітку ще насолоджувався їжею, а тепер взявся за себе.

"Ми готуємося до головної події зими – "Різдвяних зустрічей". Тому Алла Борисівна почала готуватися ще з літа, а я все ж таки влітку ще тішив себе стравами, обідами-вечерями, всім, що не можна, і ось останній місяць затягнув міцніше поясок апетиту", - поділився Кіркоров.


Кіркоров сів на дієту

Крім того, 26-го листопада доньці співака Аллі-Вікторії виповнюється рік. Тож батько воліє виглядати струнким та підтягнутим на відеозаписах родинної хроніки.

"Це теж стимул гарно виглядати, аби потім на зйомках сімейної хроніки, коли моя дочка виросте, вона побачила все-таки не желеподібне тіло, а все ж таки достойного батька, який колись подарував їй життя", - зізнався Кіркоров.

Співак також зауважив, що не планує гучного святкування.

"Все, що стосується моєї родини з народженням сина стало тихими сімейними святами, я огородив громадськість від втручання у моє особисте життя. Зберуться лише найближчі люди, їх у мене дуже вузьке коло", - розповів Філіп Бедросович.

Цікаво, що попри свої обіцянки берегти доньку від преси, співак власноруч виклав фото Алли-Вікторії у Twitter.

"Дуже щасливий! Сьогодні з моєї принцесою в колі сім'ї та далеко від Москви", - підписав це фото у мікроблозі Кіркоров

А на запитання ведучої про подарунок для донечки Кіркоров відповів:

"Найкращий подаруночок – це я".

"Все у цей день для коханої дочки"

Стоп-кадр з відео "Світського життя", фото з Twitter Кіркорова

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів