Джуд Лоу знайшов собі копію екс-дружини?

26 листопада 2012, 16:40

Актору Джуду Лоу закидають новий роман. Обраницею зірки буцімто стала костюмерка, яка дуже схожа на колишню дружина Лоу - Сейді Фрост.

З 31-річною жінкою на ім'я Елен Кроушоу Джуд познайомився на знімальному майданчику фільму "Будинок Хемінгуей", пише "The Daily Mail" з посиланням на джерела.

Подейкують, флірт між Лоу та костюмеркою зав'язався на початку жовтня.


"Роман Джуда і Еллен - предмет всіх розмов на майданчику. Він почався, коли ми знімали у Франції. Між ними виникло миттєве розуміння, вони фліртували один з одним, але до фізичних стосунків справа дійшла лише тоді, коли вся знімальна група вирушила веселитися в Сен-Тропе", - розповів інформатор.

У Джуда Лоу роман з костюмеркою?

Кажуть, саме після цієї вечірки, Лоу та його нова подружка постійно проводять час разом і навіть перестали приховувати свої стосунки.

"Вони обоє виглядають щасливими - очевидно, що у них все добре. Він не одружений, вона - теж, тож їм нічого приховувати і соромитися. Вони просто двоє закоханих, яким добре разом", - додало джерело.

Наразі, перебравшись на зйомки в Британію, парочка відкрито тусить разом по барах, де обіймається-цілується, наплювавши на оточуючих.

Нова подуржка Лоу (праворуч) дуже схожа на його екс-дружину Сейді Фрост (ліворуч)

Між тим, за чутками, Еллен таки переживає, що Джуд награється нею і кине, коли закінчаться зйомки.

Нагадаємо, нещодавно Лоу був заручений із акторкою Сієнною Міллер. Однак у 2011-му році парочка розірвала стосунки, так і не дійшовши до вівтаря.

У 2003-му році Джуд Лоу розлучився з матір'ю своїх трьох дітей - акторкою Сейді Фрост.

А навесні цього року Джуду закидали роман із Камерон Діаз.

Прінтскрін з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів