"The Rolling Stones" оштрафують, бо надто довго співали?

27 листопада 2012, 12:15

Радість від тріумфального повернення на сцену після 5-річної перерви британського рок-гурту "The Rolling Stones" може бути дещо затьмарена.

Музикантам загрожує штраф у 200 тисяч фунтів стерлінгів – за те, що надто довго співали своїм фанам у Лондоні.

Про це пише "The Sun".

Концерт із назвою "50 and Counting" відбувся 25-го листопада. За правилами, він мав закінчитися о 22:30, але рокери не змогли розпрощатися з 20-тисячним натовпом шанувальників аж до 23:05.

"Це означає великий штраф – але хлопці просто робили свою справу", - зазначив агент гурту Бернард Догерті.

"Там не було сторожа, який би стояв, бряцав ключами та говорив "Хочу додому", - додав він.

 Ювіляри "The Rolling Stones" у неділю вийшли на велику сцену вперше за 5 років

Власне, порівняно з понад 15 мільйонами фунтів стерлінгів, які "The Rolling Stones" мають отримати за 5 концертів (ще один у Лондоні 29-го листопада, а потім чотири в Нью-Йорку та Нью-Джерсі), сума в якісь 200 тисяч виглядає скромно.

Коли під час липневого концерту в лондонському Гайд-парку так само "загралися" довше встановленого часу сер Пол МакКартні та Брюс Спрінгстін, то їм просто вимкнули мікрофони, нагадує видання.

Як відомо, "The Rolling Stones" цього року святкують 50-річний ювілей. На честь цього на сцені зібралися Мік Джаггер, Ронні Вуд,Кіт Річардс та Чарлі Уоттс.

До слова, 65-річний Ронні Вуд, який незабаром піде під вінець, навідріз відмовився надягати свої окуляри - тож під час виступу міг розгледіти лише перші ряди глядачів, які вимахували плакатами.

"Я підійшов до Міка і запитав: "Що написано на тому плакаті?" А він мені: "Гадаю, на ньому написано, що ти - фуфло", - пожалівся Вуд.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів