Бушміна запевняє, що не виходила заміж

28 листопада 2012, 12:04

Поки ще солістка гурту "ВІА Гра" Єва Бушміна вирішила зчинити галас навколо своєї персони. Дівчина заявила, що не виходила заміж за бізнесмена Дмитра Ланового.

Про це йдеться у програмі "ТСН.Особливе".

Єва Бушміна, весільне фото якої з'явилося у мережі ще на початку вересня, чомусь саме зараз вирішила спростувати своє заміжжя.

"Ні, та ви що! Якби це була я, вони б збільшили мене, зробили гарною", - так Єва прокоментувала фото, на якому вона у весільній сукні разом з Лановим.


Зараз, коли гурт "ВІА Гра" нібито припиняє своє існування, Бушміній не завадить зайвий піар. Тож, вочевидь, її заява стосовно заміжжя є не більше, ніж бажанням привернути увагу.

Крім того, в одному з інтерв'ю Костянтин Меладзе казав, що заміжжя пішло на користь Єві та Санті Дімопулос.

Єва подивилася на весільне фото та сказала, що це не вона

Наразі Єва готується розпочати сольну кар’єру.

"Дуже багато, так би мовити, я черпнула в Костянтина і підгледіла, тому зараз я спробую зі всім цим щось зробити", - каже дівчина.

І хоча продюсерську підтримку Меладзе запропонував не їй, а Альбіні Джанабаєвій, Єва не ображається. А вже і автора пісень знайшла, і свою молоду команду зібрала.

Бушміна запевняє, що йде з "ВІА Гри" лише з позитивними спогадами. Жодних компенсацій дівчата не отримають, але Єва каже, що це і не потрібно.

"Я не вважаю, що взагалі будь-які стосунки чи зв’язки можна розривати таким чином, щоби платити один одному гроші. Мені здається, це найнижчий рівень відносин", - зауважила Бушміна.

Бушміна вже встигла зібрати власну команду

Нагадаємо, інформація про те, що Яна Швець, як насправді звуть Єву, вийшла заміж за Дмитра Ланового, з'явилася у вересні.

А про те, що Меладзе закриває "ВІА Гру", стало відомо два дні тому. Хоча другий продюсер гурту Дмитро Костюк заявив, що набере новий склад та відродить групу.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів