Повалій витратила $2 мільйони на концерт у Кремлі

3 грудня 2012, 11:10

Співачка Таїсія Повалій напередодні свого призначення у депутати дала концерт у Кремлі. Таке задоволення коштувало зірці майже 2 мільйони доларів, які їй нібито дали українські "меценати".

Принаймні так Повалій сказала Катерині Осадчій у програмі "Світське життя".

У великому московському концерті Таїсії взяло участь багато зірок, зокрема Потап і Настя, Вірка Сердючка, Микола Басков та Стас Міхайлов.

"Я тепер зробила усе, що потрібно було на даний момент у своїй творчості, і вже готова до роботи в Парламенті", - зізналася співачка.


Повалій додала, що тепер готова сісти у депутатське крісло та розбиратися у тому, що таке політика.

Таїсія налаштована розібратися у тому, що ж таке політика

"Мені хочеться розібратися, що таке політика, що таке депутатство. Як створюються ці закони, як вони пишуться. Я знаю, як це сказати по-простому, у народі, що я хочу зробити, а як це скласти на папері і передати на голосування – цього я не вмію, треба вчитися", - зазначила Таїсія.

За словами ведучої, чоловік і продюсер Повалій, Ігор Ліхута зізнався, що концерт дружини у Кремлі коштував мільйон доларів. Втім, вони не самі вкладали гроші у цей масштабний захід.

"Слава Богу, світ не без добрих людей. Там навіть більше, там сума, зараз ми ще підрахуємо, але це до двох мільйонів, я б так сказала. У нас не було зайвих таких грошей, і тому ми пішли до людей і нам пішли назустріч, нам допомогли. Це українські меценати, скажімо так", - поділилась співачка.

Нагадаємо, нещодавно Повалій розповідала, які закони хоче опрацювати у Раді та кому хоче допомогти.

Стоп-кадри з відео "Світського життя"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів