Новорічні свята у будинку Тимошенко коштують $5 тисяч

3 грудня 2012, 13:50

Якщо раптом у вас є зайві 5 тисяч доларів, то новий рік ви можете зустріти у будинку, де раніше мешкала екс-прем'єр Юлія Тимошенко. А якщо є 20 тисяч – то вам дорога до маєтку Леоніда Черновецького у Конча-Заспі.

Газета "Сегодня" пише про те, скільки коштує орендувати житло когось з VIP-ів на прийдешні свята.

Як виявилося, найскладніше буде зняти будинок екс-мера Черновецького у Конча-Заспі. Окрім того, що для оренди потрібні рекомендації та інформація про рід діяльності, так ще й ціна майже захмарна.

"Зазвичай такі VIP-будинку на 2 доби здають за $ 4 тисячі. Але в такий час суму можуть подвоїти або навіть подесятерити", - повідомили ріелтори та погодилися на 20 тисяч доларів.


Будинок Черновецького орендувати найскладніше

За деякий час ріелтор повідомив, що відіслав запит Леоніду Михайловичу в Італію, але все-таки потрібні рекомендації.

"Вам ще підшукують квартири знаменитостей. Говорили зі Світланою Лободою - у неї квартира і будинок, але через маленьку дитину вона відмовилася. А Потап думає", - сказав ріелтор.

А ось будинок у письменницькому селищі у Кончі-Озерній з лазнею та тренажерним залом, де з 1999-го по 2005 роки жила Юлія Тимошенко, можна зняти без рекомендацій. Він коштуватиме 5 тисяч доларів за новорічні свята.

Цікаво, що за не малі гроші можна пожити у маєтках з видом на будинки VIP-ів. Наприклад, котедж з видом на будинок Черновецького і Тимошенко коштує 40 тисяч доларів на місяць. Інший котедж по сусідству - 50 тисяч доларів.

З квартирами відомих людей виявилося простіше, ніж з будинками.

Житло в будинку екс-дружини Черновецького Аліни Айвазової у Кріпосному провулку є у відкритому доступі в Інтернеті. Трикімнатні апартаменти здаються подобово - 124 долари на день.

Квартира Ющенків вже заброньована на новорічні свята

До речі, на оренді нерухомості заробляє і колишній президент Віктор Ющенко. У центрі міста їм з дружиною належить велика двоповерхова квартира з оглядового терасою.

Фото з сайту "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів