Черновецький пообіцяв $5 мільйонів журналісту

22 листопада 2012, 16:05

Колишній мер Києва Леонід Черновецький пообіцяв журналісту половину суми від продажу свого будинку у Конча-Заспі.

Про це Леонід Михайлович заявив в інтерв’ю газеті "Сегодня".

Відповідаючи на запитання про те, чи дійсно він продає свій будинок за 20 мільйонів доларів, екс-мер Києва відповів:

"…Не вартий цей будинок навіть десятої частини того, що "брехливі" журналісти одного з українських каналів говорять. І суму-то назвали - $ 20 мільйонів. Фантазери!" - заявив Леонід Михайлович.


"До речі, публічно обіцяю: якщо будинок куплять хоч за половину цієї суми, я його продам! Половину грошей подарую тому журналісту, який цю казку розповів, а решту роздам на благодійність", - наголосив він.

А ще перед тим Леонід Михайлович побідкався, що не зміг побудувати собі такий будинок, який хотів.

"Дім мій знаменитий тільки тим, що я сам знаменитий і цікавий моїм співвітчизникам! А так, ну ви ж в редакції самі бачили, нічим він не знаменитий. Недорогий, у порівнянні з будинками "нових українців" і політиків. Якихось 20 соток землі. Я б навіть сказав... ну вже зовсім непримітний", - почав Черновецький.

Черновецький запевняє, що не продає будинок за 20 мільйонів

"Часу в мене якось бракувало побудувати будинок, який завжди хотів, про який мріяв. Добами працював... То в бізнесі великому був, то кар'єру політичну будував. Всього досяг! А будинок, який хотів, не побудував", - пожалівся колишній мер.

Що ж до "брехливих" журналістів, то Черновецький на них не ображається.

"Їм же заборонив власник каналу, крім як про мене, з великих політиків і бізнесменів щось сенсаційне розповідати. А народу, звичайно, потрібно підкинути тему - он який розмах у мера! Мільйони і мільйони! І все в доларах! Продає, та ще й закордоном шибко дорого купує!" – каже екс-мер.

"То плели про якусь міфічну і дорогу нерухомість мою закордоном, то на всю країну переказували плітки про моє особисте життя. Бог з ними. Не хочу цю тему продовжувати. Та й день народження мій скоро... І я обов'язково, святкуючи, буду згадувати тільки хороше... " – резюмував Леонід Михайлович.

Нагадаємо, у жовтні з'явилася інформація про те, що Черновецький продає свій будинок у Конча-Заспі за 20 мільйонів доларів. А у травні писали, що він скуповує елітне житло в Ізраїлі.

Фото з сайту "Kiev-grad.com.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів