"Спасібушечка" Лоран наїхала на Вольнову

5 грудня 2012, 13:10

Депутатська утриманка та учасниця одного з телешоу про "золоту" молодь Альона Лоран образилася на світську діву Світлану Вольнову та попросила її "поступитися дорогою молодим".

На своїй сторінці у соцмережі Facebook Лоран обізвала Вольнову ледь не куркою.

"Світланко, я, звичайно, не кажу, що ви мені заздрите ;) адже я у 23 прославилася, коли ви це зробили в "за сорок". Поступіться дорогою молодим! Хоча.. Побудьте трохи з нами. Ваше презирство - знак того, що я на правильному шляху; )", - написала Альона.

"Вчора була на зйомках програми "Говорить Україна". Мда вже) вражень маса ;) хто дивився у вересні перший випуск зі мною - пам'ятає як не мене насіла "сільський птис" Світлана Вольнова", - продовжила "спасібушечка".


"І навіть образили не її нападки на мою адресу (чия б корова мукала...), а образили її поведінка і текст: "Твоя книга – фігня, і говорити на ТБ не вмієш (хоча переговорити цю базарну бабу дійсно складно - на заході своєї кар'єри вона, вочевидь, чітко засвоїла - більше слів - більше ефірного часу)", - поділилася Альона.

Вольнова назвала книгу Лоран "фігнею"

Крім того, Лоран зачепили й інші слова Вольнової.

"…Вольнова дозволила собі відпустити на камеру знову "пишеш ти краще, але говориш негарно". Хоча мої слова були тільки "добрий день", а далі монолог "світської дами". Далі в саркастичній формі вона сказала, що ця книга - глибокоцерковна і високоморальна", - написала Лоран.

"От мені цікаво, яким чином жінка у віці, яка з її слів "епатує" у латексі і веде на нашийнику "кицьку", яка крім примітивних статей не написала більше нічого, в праві щось казати на адресу мого "дітища" яке ВЖЕ нашуміло по всій Україні?)" –обурилася Альона, маючи на увазі свою новоспечену книгу.

Сама ж Вольнова поки що не відповіла на закиди Лоран. Адже, судячи з записів у Facebook, 6-го грудня вилітає до Гонконгу для "покращення життя та приливу нових сил".

Нагадаємо, наприкінці листопада Альона Лоран презентувала свою книгу під назвою "Алиса в страНЕ чудес. Болтовня брюнетки".

Фото з Facebook Лоран та Вольнової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів