Вінфрі, Стріп та Стюарт увійшли до сотні найвпливовіших

7 грудня 2012, 13:40

Видання "The Hollywood Reporter" оприлюднило свій 21-й щорічний рейтинг найвпливовіших жінок індустрії розваг.

У Топ-100, хоча й далеко не на вищих сходинках, опинилися акторки Меріл Стіп та Крістен Стюарт, а також телеведуча Опра Вінфрі.

Про це пише "The Hollywood Reporter".

Критеріями відбору найавторитетніших дам стали рівень прибутків їхніх компаній, оцінка власних активів, кількість підлеглих, авторитет в індустрії кіно і телебачення тощо.


Перше місце цього року посіла 55-річна Енн Суіні, співголова "Disney Media Networks та президент Disney/ABC Television Group", друге - "королева кабельного телебачення", президент компанії "NBCUniversal Cable Entertainment and Cable Studios", 62-річна Бонні Хаммер.

Енн Суіні

До першої п'ятірки також увійшли: співголова "Sony Pictures Entertainment" Емі Паскаль, Еббі Равен, президент та голова правління "A+E Networks", а ще Дана Уолден, співголова "20th Century Fox Television".

Що ж до більш відомих широкому загалу імен, то "медіакоролева" Опра Вінфрі, яка неодноразово опинялася на верхніх позиціях рейтингів найдорожчих, найпопулярніших та найвпливовіших, цього разу посіла 18-те місце.

Опра цього разу дісталася лише 18-ї сходинки

Чотирикратна володарка "Еммі", комедійна актриса Тіна Фей опинилася на 42-й сходинці, а телеведуча Еллен ДеДженерес – на 44-й.

50-ту сходинку автори рейтингу розділили одразу між трьома "королевами касових зборів": зіркою "Голодних ігор" Дженніфер Лоуренс, Крістен Стюарт із "Сутінків" та оскароносною кінодівою Меріл Стріп.

Меріл Стріп увійшла до Топ-100 найвпливовіших жінок індустрії розваг

На 91-му місці в сотні найвпливовіших опинилася авторка скандального бестселеру "П’ятдесят відтінків сірого", якого в світі вже продано понад 60 мільйонів примірників – 49-річна Е.Л. Джеймс.

Фото Reuters з сайтів "Paris Match" та clickorlando.com, АР з сайту csmonitor.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів