Потап порадив Бушміній взяти ім'я Є Бу

12 грудня 2012, 16:27

Потап і Настя висловилися з приводу того, як вони почуваються у російському шоу-бізнесі та поділилися думками щодо розпаду гурту "ВІА Гра".

За словами Потапа, Джанабаєвій та Бушміній давно треба було стати сольними виконавицями, повідомляє "E-motion".

"ВІА Грі" 12 років, за 12 років набридне будь-яка група, навіть така, що змінюється. Костя зрозумів, що йому набридло, а ще останній склад групи був різноплановим, різноманітним", - зазначив Потап.

"Альбіна - доросла жінка, що давним-давно має потребу у сольному проекті. Єва Бушміна - екс-"фабрикантка", молода, свіжа, найкращі сідниці СНД. Вона вже вимагає окремої уваги до своїх сідниць. Причому пропоную створити, як у Джей Ло, Є Бу. І пісню таку: "А я Є Бу", а я Є Бу", - запропонував продюсер.


Потап радить Єві Бушміній скоротити ім'я до Є Бу

Крім того, дует, який цього року став "найкращим гуртом Росії", вже давно вийшов за межі російського шоубізу.

"Ми давно перестрибнули російський шоу-бізнес, нам він вже не подобається, але нам подобається російська публіка. Це все така метушня: "Ай, привіт, бувай", нам уже смішно і по приколу тут перебувати і приколюватися", - кажуть Потап і Настя.

Що ж до новорічних подарунків, то Потап хоче стриптизерку, а Настя – веселитися.

"Ніхто ніколи не робив стриптизерку, залиту холодцем. А треба спробувати, ніби її там немає, і розрізати її. І тут вона: "тарам". Треба шампанське і мандарини, можна зробити салют з мандаринів", - поділився Потап.

"Я дуже люблю це свято, для мене це завжди море емоцій. Що буде на столі - мене мало хвилює, головне - щоб люди веселилися. Я вже почала займатися вибором подарунків мамі і своїм рідним", - сказала Настя.

"Подарунки для Нового року ми будемо купувати в Києві, якщо ми купуємо подарунки, то дуже і дуже дорогі, які зроблені власноруч. Наприклад, Настя вміє вишивати, а я вмію малювати", - пожартував шоумен.

Фото "E-motion"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів