Повалій у Раді підправляла мейк-ап. ФОТО. ВІДЕО

13 грудня 2012, 11:18

Новоспечена депутатка Таїсія Повалій, яка не знає, який устрій в Україні, відверто сумувала у Раді в перший день роботи. Співачка виглядала розгубленою та навіть насмілилася у залі засідань дістати пудру та підправити мейк-ап.

Саме тієї миті Повалій потрапила в об'єктив фотографа видання "Український тиждень". Тож фото співачки можна побачити на його сторінці у соцмережі Facebook.

Сидячи у парламенті "праворуч біля дверей", Тая, здавалося, відверто сумувала. Тому, як справжня жінка та артистка, дістала люстерко та перевірила, чи все нормально з її обличчям.

Повалій піймали у делікатну мить

А до дня Андрія,13-го грудня, коли прийнято ворожити,Таїсія розповіла цікаву історію. Виявляється, багато років тому дух співачки Клавдії Шульженко напророкував Повалій другого чоловіка, тобто Ігоря Ліхуту.


Про це повідомляє "Сніданок з 1+1".

"На гастролях ми з дівчатами зібралися і у нас був один сеанс спіритизму. Я викликала дух Клавдії Шульженко і та написала, що в мене буде другий чоловік. Я тоді не повірила", - розповіла Повалій.

Нагадаємо, у перший день роботи Ради Таїсія осоромилася, не відповівши на елементарні запитання журналістів.

Вже у четвер, 13-го грудня, Повалій "піймали" тоді, коли вона "вистукувала" пальцями такт скандування депутатами "Тушку геть".

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Фото Романа Малко з Facebook та відео з YouTube

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів