Lady Gaga у Москві пообіцяла захищати російських геїв

13 грудня 2012, 14:57

Американська поп-зірка Lady Gaga12-го грудня дала концерт в "Олімпійському" у Москві.

Серед декорацій шоу зірки були збудований на сцені замок та фігура коня, створена з купки людей.

17-тисячна концертна зала була заповнена, пише "Life Showbiz".

Як зазначає видання, найбільше враження на публіку справив кінь, який несподівано вийшов на сцену. Як виявилося, це була лише піраміда з кількох людей накрита чохлом, яка виглядала наче справжня тварина.


Так званий кінь дуже здивував публіку

Крім того, Lady Gaga показала москвичам свій коронний номер – вилуплення з яйця, який вперше світ побачив на церемонії преміє "Grammy-2011".

І, звичайно ж, не обійшлося без "м'ясного" номера зірки. Вона виїхала на сцену на спеціальній дерев'яній підставці, на якій висіли декорації, схожі на туші тварин.

Цікаво, що найвідданіші шанувальники Lady Gaga прийшли на концерт у костюмах монстрів. Навіть спеціальна ложа, у якій вони перебували, називається "яма монстрів".

Фанати прийшли з різними подарунками: матрьошками у вигляді самої Гаги, футболками та кепками з її зображенням. Співачка все це приміряла на себе прямо на сцені.

Тим часом у віп-партері "Олімпійського" розважалися Олег Газманов, Андрій Григор'єв-Аполлонов, Ані Лорак, Тіматі та інші.

"Ніде, крім Росії, я ще не зустрічала таку кількість дітей, які б боялися зізнатися своїм батькам, що вони геї", - раптом вимовила зі сцени зірка.

"Я вірю, що Росія все-таки стане вільною країною, де будуть поважати сексуальні меншини! Я знаю, їх багато в залі. Я обіцяю боротися за ваші права, якщо ви теж будете за них боротися. Робіть вашу революцію - сексуальну, політичну і релігійну!" – заявила Lady Gaga.

Нагадаємо, минулого тижня співачка подякувала російському прем'єру Дмитру Медведєву за підтримку геїв.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів