Бадоєв: Навіть трансвестит має шанс потрапити до "ВІА Гри"

17 грудня 2012, 10:56

Кліпмейкер Алан Бадоєв, який незабаром стане продюсером нового складу гурту "ВІА Гра", розповів про те, якими він хоче бачити дівчат на кастингу.

За його словами, мейк-ап чи одяг – не важливі. Головне, щоб дівчина іскрилася, йдеться у "ТСН.Особливе".

Бадоєв запевняє, що нове шоу буде масштабним, тому підготовка вже розпочалася.

"У нас реально такий момент істерії вже. Тому що, ми розуміємо, наскільки це буде об'ємний кастинг. Наскільки важливий", - каже Алан.


На кастингу спочатку треба зареєструватися. Потім - пройти попереднє прослуховування, і тільки після цього потенційні солістки постануть перед Костянтином Меладзе.

Дівчата мають заспівати п'ять пісень, і як мінімум одну з репертуару "ВІА Гри". А потім станцювати.

Меладзе і продюсери шоу сподіваються, що до них прийдуть яскраві і неординарні дівчата. А Бадоєв обіцяє подивитися усіх.

Бадоєв розповів, якими хоче бачити нових учасниць "ВІА Гри"

"Людина має іскритися. Має якийсь шарм йти від дівчини. Як би вона не була одягнена: з села; як би вона погано не розмовляла; може бути вона навіть не досить добре ще виглядає, але магія повинна йти від дівчини", - каже Бадоєв.

Алан також заявляє, що кожна дівчина має шанс потрапити до гурту, навіть трансвестит.

"Дівчата, підготуйтеся морально. Щоб відкритися і показати найкращу свою сторону. Не думаючи, що треба фарбуватися, тому що це помилка. Вибирайте такі пісні, які торкаються вас. Від яких можуть сльози піти. Які можуть розгарячити вашу душу", - каже Бадоєв.

Дівчина з кастингу. На когось схожа, чи не так?

Цікаво, що тренерами учасниць проекту мають стати п’ятеро екс-солісток старої "ВІА Гри". Серед запрошених поки відомо ім'я Ганни Седокової.

"Я скажу так, що мені надійшла пропозиція, стати частиною цього проекту. Остаточне рішення я ще не прийняла", - каже співачка.

До речі, Седокова підтримує Бадоєва у тому, що майбутні учасниці проекту мають бути особливими.

"Одягайте яскравий одяг, червоні кольори, робіть щось божевільне на голові! Поводьтеся абсолютно неадекватно! Завітайте в кедах, прийдіть у чоловічому костюмі, зробіть щось", - радить Аня.

"Нам не потрібні білоручки, нам не потрібні дівчата, які бояться постояти у черзі. Тому що знаєте, дуже нелегкий шлях до того, щоб стати зіркою. І до цього треба готуватися. Черга на холоді - це всього лише найменше випробування у порівнянні з тим, що їм доведеться пройти далі", - каже Бадоєв.

Фото "ТСН", "Tochka.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів