Скорсезе зніме фільм про Білла Клінтона

18 грудня 2012, 16:00

Оскароносний режисер стрічок "Банди Нью-Йорка" та "Острів проклятих" Мартін Скорсезе створить документальну стрічку про 42-го президента США Білла Клінтона.

На відміну від попередніх фільмів про політика, автори не педалюватимуть тему скандальних відносин екс-голови держави з Монікою Левінскі, а намагатимуться представити глядачам найповнішу картину життя Клінтона.

Про це пише "The Huffington Post" із посиланням на прес-реліз кабельного телеканалу "НВО", котрий і покаже стрічку.

"Впливова фігура, чий голос і досі має велику вагу в міжнародних питаннях, президент Клінтон продовжує формувати політичний діалог як тут (у США), так і у всьому світі", - сказав Скорсезе.


"Через відверті розмови з ним я сподіваюся дати (глядачам) більш глибоке розуміння цієї видатної людини", - додав режисер.

Білл Клінтон стане героєм фільму Мартіна Скорсезе

Сам екс-президент заявив, що йому буде дуже приємно працювати зі Скорсезе і він із радістю поділиться з телеглядачами своїми спогадами та думками про роки президентства та свою подальшу роботу.

У 2012-му канал уже показав фільм про іншого екс-президента США. Стрічка "41" була присвячена, відповідно, 41-му президентові, Джорджу Бушу-старшому, якому виповнилося 88 років.

Як підрахували влітку соціологи з компанії "Gallup", Білла Клінтона досі підтримують 66% американців, пише "Reuters".

За результатами ж опитування, проведеного одним із чоловічих журналів, він посідає третє місце серед найвпливовіших чоловіків Голлівуду, поступившись хіба що агентові 007 та олімпійському чемпіонові-бігуну.

Нагадаємо, два роки тому Білл Клінтон знявся в невеличкій ролі-камео у комедії "Похмілля у Вегасі 2".

Фото Reuters з сайту smh.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів