Ківалову не подобається, коли курять у Раді

18 грудня 2012, 15:30

Регіонал Сергій Ківалов, також відомий як "підрахуй", висловився з приводу заборони куріння у громадських місцях.

Він також розповів, як сам кинув курити, повідомляє прес-служба.

Як відомо, днями у країні набув чинності закон про заборону паління у громадських місцях та закладах. Так от Ківалов вважає закон справедливим.

"Кожен вирішує для себе палити йому чи ні. Не це є предметом регулювання закону. Якщо сказати просто, то закон не щемить курців, а захищає тих, хто не палить. Це, на мій погляд, абсолютно справедливо, логічно і відповідає викликам сьогодення", - заявив депутат.


Крім того, Ківалов зізнався, що проти паління у коридорах Ради.

"Мені, наприклад, не подобається, проходячи, наприклад, по коридорах Верховної Ради, вдихати густий дим, що виходить з курилок. Я не курю, і в моїй родині ніхто не палить. Але так було не завжди. Колись я курив дуже багато. Кинув відразу. Тому, я скептично ставлюся до тих, хто говорить, що не може сам кинути палити", - поділився регіонал.

"Пам'ятаю, ми з дружиною довго летіли в літаку, і я дуже хотів курити. Напевно, тільки про це і говорив. Дружина мені тоді сказала, що я раб сигарет і мені слабо кинути палити. Мене це зачепило, і я відповів, що вийду з літака і більше до сигарети не доторкнуся. Минуло вже 18 років, а сигарету я так більше в руки не взяв", - розповів Ківалов.

Фото з сайту "Думская.net"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів