Розинська хоче помститися Вересню за бабусю

25 грудня 2012, 12:10

Скандальна журналістка Наталія Розинська розповіла про причини і мету судового позову на програму Миколи Вересня.

За інформацією прес-служби Розинської, вона прагне захистити свою честь і гідність, які начебто оббрехав Вересень у своєму шоу.

Наталія та її адвокати готують судовий позов про захист ділової репутації, а також про розповсюдження неправдивої інформації та втручання в особисте життя.

Саме з таким формулюванням дружина Миколи Мельниченка звертається через суд до автора та ведучого програми "Табу" Миколи Вересня та фігурантів інформаційного сюжету програми від 19-го грудня.


"Я маю всі підстави для подачі позову. Я, як професійний журналіст, правозахисник, як громадянка демократичної країни маю право на захист своєї честі, гідності та ділової репутації", - каже Розіта.

Не так давно Розинська подавала до суду на спікера МВС та на Москаля

"... Я хочу, щоб люди розуміли, що слово і закон мають силу. І коли ми, журналісти, готуємо матеріали для широкого загалу, ми повинні апелювали лише перевіреними даними, лише стовідсотковими фактами", - наголосила білявка.

Також Розинська запевняє, що одна з журналісток програми Вересня під час інтерв'ю з бабусею Наталі не переймалася коректністю запитань. Після цього, зі слів Розіти, стан здоров’я бабусі погіршився та потребував виклику "швидкої".

"Своїм позовом, в першу чергу, я хочу отримати вибачення від "творців" та учасників сюжету, спростування наведених так званих "фактів", а також отримати від усіх суб’єктів позову компенсацію по 100 тисяч гривень з кожного", - заявила Розинська.

"Сподіваюсь, що таким чином, я зможу нарешті навчити людей, як мінімум, перевіряти достовірність інформації, та продемонструю охочим до провокації, що я знаю як боротися проти брехні та наклепів, не гучними висловлюваннями, а кроками, що передбачені чинним законодавством України", - запевнила Наталя.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів