Паулс відмовився від "Нової хвилі"

8 січня 2013, 10:50

Латвійський композитор Раймонд Паулс відмовився від організації конкурсу молодих виконавців "Нова хвиля", що проходить щорічно в Юрмалі.

Влада Латвії підтримала рішення маестро.

Про це повідомляє "Lenta.ru" з посиланням на "РИА Новости".

Паулс заявив, що "Нова Хвиля" більше не відповідає його музичним смакам. І думку композитора підтримав віце-спікер Сейму Латвії Андрій Клементьєв.


"Ми тут у Латвії уважно стежимо за розвитком конкурсу і змушені констатувати, що в останні роки він не радує нас новими іменами - з конкурсу молодих виконавців він перетворився на концерт зірок російської естради", - заявив Клементьєв.

Паулс пішов з "Нової хвилі"

Раймонд Паулс відмовився брати участь у проведенні конкурсу 4-го січня і того ж дня повідомив про своє рішення головному організатору "Нової хвилі" Ігорю Крутому.

В інтерв'ю радіостанції "Baltkom" латвійський композитор розповів, що конкурс перетворився на сімейну справу Крутого. Він також назвав ганебним суддівство, оскільки "всі голосують за своїх".

Крім того, Паулс відзначив, що нічого не виграє від конкурсу і з фінансової точки зору.

Нагадаємо, Ігор Крутой і Раймонд Паулс організували "Нову хвилю", головною метою якої є відкриття нових талантів, на початку 2002-го року.

Фото "Комсомольськой правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів