Мати Лохан заявила про побиття та зґвалтування

8 січня 2013, 11:30

Причини скандальних вчинків і тяжкої вдачі американської акторки Ліндсей Лохан слід шукати в її дитинстві. Так стверджує її мама Діна, кажучи, що змалку донька була свідком насильства у родині.

У своєму інтерв’ю "New York Daily News" 50-річна жінка розповіла про те, як батько Ліндсей, Майкл її лупцював та ґвалтував.

Про це пише "Ace Showbiz".

"Ліндсей бачила, як її тато мене кривдив – тому вона така психована", - пояснює Діна.


Жінка каже, під час шлюбу з Майклом, якому вона народила чотирьох дітей, вона була надто молода, їй було соромно та страшно комусь розповісти про чоловікові знущання. Заговорити про це тепер Діну змусила саме Ліндсей. Актриса знайшла своє дитяче фото, на якому в матері, яка тримає її на руках, під оком синець.

"Коли Ліндсей побачила це фото, вона оскаженіла… Вона сказала: "Скажи світові! Розкажи про це!" Вона бачила багато божевільних речей. Я хочу, аби світ дізнався про корені її проблем", - заявляє мама Лохан.

Ліндсей Лохан у дитинстві бачила, як б'ють маму?

У 1986-му році, після одного з побиттів, батьки Діни змушені були відвезти її до лікарні. У 1990-му, коли подружжя вже жило нарізно, Майкл прийшов просити жінку про примирення, а потім її зґвалтував.Наступного дня жінка звернулася до лікарні та розповіла про зґвалтування, але офіційних обвинувачень проти кривдника висувати не схотіла.

Вона довго не подавала на розлучення через дітей, а ще через свої релігійні переконання. Тепер, розповідає жінка, доросла Ліндсей винуватить себе в тому, що через неї мама терпіла невдалий шлюб.

Коментуючи одкровення колишньої, Майкл Лохан не заперечує, в 1986-му він таки вдарив її по обличчю, але ж вона перша зацідила йому по шиї формочкою для льоду.

Ніякого зґвалтування не було, запевняє чоловік, кохалися вони з Діною за обопільною згодою, а про насильство жінка заявила, коли взнала, що він гуляє з іншою.

Екс-дружину Майкл називає "чортицею" та запевняє, та заходилася розказувати світові ці "злі брехні", щоби себе обілити.

"Вона тепер заговорила про це тому, що саме п’є та гуляє з Ліндсей. І продовжує обкрадати Ліндсей", - підсумовує Майкл.

Як відомо, нещодавно в Ліндсей Лохан знайшлася ще одна сестра, дитина, яку Майкл зробив іншій жінці, коли був одружений із Діною. Шостого нащадка чоловікові ось-ось має народити його подруга Кейт Мейджор.

Нагадаємо, вона свого часу теж звинувачувала Майкла в насильстві та навіть отримала в суді охоронного ордера.

Фото Reuters з сайту today.msnbc.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів