Лохан украла браслет Елізабет Тейлор?

10 січня 2013, 18:04

Американській акторці Ліндсей Лохан і раніше траплялося привласнювати чужі прикраси.

Цього разу 26-річну зірку звинувачують у тому, що вона поцупила браслет, котрий належав кінолегенді Елізабет Тейлор.

Про це пише "Radar Online".

Актриса, яка пішла з життя в 2011-му у віці 79 років, заповіла цей браслет медсестрі, котра в останні роки її доглядала. Ліндсей Лохан, яка зіграла Тейлор у байопіку, бувала в домі цієї жінки. Якраз після її візиту й зникла прикраса.


Як повідомило джерело видання, Лохан встигла віднести браслет до ювеліра.

"Ліндсей хотіла, аби ювелір зробив фальшивку-копію браслету, яку вона планувала повернути доглядальниці", - зазначив інформатор.

Ліндсей Лохан знову не встояла перед чужою прикрасою?

Медсестра ж помітила пропажу та спершу подумала, що Лохан випадково забрала прикрасу з собою, після того як поміряла. Жіночка попросила її повернути дорогу річ та пригрозила, що інакше звернеться до поліції.

"Один із працівників Ліндсей врешті повернув браслет медсестрі, яка була страшенно засмучена тим, що сталося", - розповів співрозмовник видання.

Сама ж Лохан прислала жінці смску з текстом: "Елізабет би зажурилася через те, як ви поводитеся".

Слід зазначити, що Ліндсей свого часу розповідала, що вона та медсестра Елізабет Тейлор стали "добрими друзями". Жінка багато часу провела на знімальному майданчику фільму "Ліз та Дік" та навіть позичала Ліндсі розкішне хутро, яке носила сама кінодіва.

Нагадаємо, для цих зйомок також був орендований трейлер, котрий колись належав Елізабет. Нинішня його власниця потім теж недорахувалася кількох коштовних предметів, а ще заявила, що реліквію засвинячили недопалками, недоїдками та сміттям.

Фото Reuters з сайту Bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів