Джастін Бібер бив свого бодігарда?

11 січня 2013, 11:50

Може здатися малоймовірним, щоби таке худорляве хлопченя, як канадський співак Джастін Бібер, зуміло надавати стусанів дорослому кремезному дядькові.

Але колишній бодігард 18-річної поп-R&B-зірки стверджує, що так воно й було, та через суд вимагає компенсації.

Про це пише "TMZ".

Чолов’яга на ім’я Моше Бенабу, колишній вояк ізраїльської армії, працював на Бібера з березня 2011-го до жовтня 2012-го. Він стверджує, що дратівливий артист неодноразово на нього сварився, ще й гамселив йому в груди.


За цю наругу колишній охоронець вимагає компенсації, а ще хоче, щоби Бібер виплатив йому 430 тисяч доларів за понаднормову роботу.

Джерела з команди Бібера кажуть, що Бенабу – лише "невдоволений працівник, котрому кортить грошей", а його заяви про побиття – абсурд.

Подейкують також, що звільнили бодігарда через його брехні, зокрема той буцімто стверджував, що до Джастіна Бібера працював у Джастіна Тімберлейка, насправді ж цього не було.

Торік ім’я Бенабу фігурувало в скандалі навколо бійки з папарацці в аеропорті Лос-Анджелесу.

Нагадаємо, усе це квіточки по зрівнянню з клопотом, якого завдав екс-охоронець поп-співачки Брітні Спірз. Той запевняв суд, що зірка показувала йому свої інтимні місця, а ще кривдила власних дітей.

Фото Reuters з сайту "National Post"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів