Спірз скасує весілля?

19 жовтня 2012, 16:20

Подейкують, поп-принцеса Брітні Спірз скасувала майбутнє весілля з Джейсоном Тревіком.

Про це пише "The Showbiz Spy".

За інформацією джерел, співачка не впевнена чи її стосунки не є спланованою операцією її татка.

"Я думаю, що батько Брітні найняв Джейсона у якості сторожового пса від самого початку. Якщо це правда і вона нарешті це зрозуміла, вона скасує весілля", - повідомив інформатор.


Як відомо, на початку 2008-го року Спірз мала психічний розлад через розлучення з батьком своїх двох дітей Кевіном Федерляйном. Тоді її батько співачки Джеймі Спірз став її правовим опікуном, а пізніше найняв Тревіка у якості агента.

Весілля Брітні під загрозою?

А нещодавно Тревік став ще й опікуном Брітні.

"Брітні це не подобається, але в неї немає вибору. Я гадаю, що вона підозрює, що батько та Джейсон граються з нею. Тому невідомо, чим є їхні стосунки - бізнесом чи коханням", - додало джерело.

А поки у пресі обговорюють стосунки Брітні, вона робить покупки. Як пише "Hollyscoop", співачка придбала помешкання за 8,5 мільйонів доларів.

Раніше поп-зірка орендувала будинок в елітному районі Лос-Анджелеса поряд з Кім Кардашян та Джастіном Бібером. Але нещодавно вона вирішила, що хоче мати власне житло.

Відтепер Спірз житиме неподалік від Голлівуду у будинку з 5-ма спальнями, 7-ма ванними, винним льохом, домашнім кінотеатром та величезним басейном.

Нагадаємо, Спірз заручилася з Тревіком у грудні минулого року. Парочка збиралася взяти шлюб ще 14-го лютого, але весілля так і не відбулося. Їхній роман триває з 2008-го року.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів