Депардьє "поховали"

16 січня 2013, 17:48

У Франції журналісти поховали актора Жерара Депардьє.

Видання "Les Inrockuptibles", більш відоме, як "Les Inrocks", вийшло з чорно-білим портретом Депардьє та підписом "1948-2013 - це був Депардьє".

Фотографія обкладинки опублікована на сайті видання, пише "Лента.ру".


Сама стаття про Депардьє на сайті недоступна. Однак газета "Le Figaro" цитує частину колонки головного редактора "Les Inrocks", Одрі Пульвар.

"Les Inrocks" любить Депардьє, актора, генія. Ми любимо Жеже. Ми вирішили сказати йому це, незважаючи на те, що він нас засмутив тими змінами, які відбулися з ним. До того ж, завжди краще згадувати хороше... А носити траур допомагає", - написав редактора, який оголосив, що незабаром покине журнал "Les Inrocks".

Депардьє на обкладинці "Les Inrockuptibles"

Нагадаємо, останнім часом ім'я Жерара Депардьє часто з'являється на сторінках видань усього світу.

Таку увагу до своєї персони актор привернув після того, як наприкінці минулого року заявив, що збирається відмовився від французького громадянства.

А вже в перши числах 2013-го року Депардьеє отримав російське громадянство за особистим розпорядженням президента Росії Володимира Путіна.

Коментуючи новину про отримання російського громадянства, Жерар Депардьє заявив, що любить російську культуру, а також президента країни Володимира Путіна. Він також назвав Росію "країною великої демократії", а пізніше розкритикував російську опозицію.

Фото Les Inrockuptibles

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів