Тато Лохан: Вона не бере з багатіїв грошей за секс

17 січня 2013, 13:37

Нова хвиля пліток здійнялася навколо скандальної актриси Ліндсей Лохан: маючи величезні фінансові проблеми, 26-річна зірка буцімто стала заробляти наданням ескорт-послуг заможним чоловікам.

Про це днями написав таблоїд "Star", посилаючись на батька актриси, Майкла Лохана. Сам чоловік стверджує – дочка бере гроші, але в жодному разі не за секс.

Про це пише "TMZ".

"Звісно, Ліндсей… погоджується на персональні виступи, і їй за це платять! Звісно, вона та інші (селебрітіз) ходять на дні народження та інші заходи! Але за секс? Ви жартуєте? Я ніколи такого не казав, бо вона б такого ніколи не зробила, і цього ніколи не було!", - обурився чоловік.


Лохан закидають проституцію

Якщо ж журнал "Star" таки вірно процитував Майкла, то в попередній своїй заяві він сказав саме що дочка "отримує від багатіїв гроші за побачення", її ж мама Діна виступає сутенеркою.

Про це повідомляє "Radar Online".

"Ці зустрічі тривають по кілька днів, і хлопець платить за все – готель, транспортні витрати, їжу, усе що завгодно – а також коштовності та інші подарунки", - засвідчило джерело, наближене до Ліндсей.

Зокрема "покровителями" актриси називають заможного іспано-американського художника Домінго Сапату, а також одного зі спадкоємців трону Брунею, котрий буцімто виклав 100 тисяч доларів за те, щоби Лохан зустріла з ним Новий рік у Лондоні.

Фото Reuters

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів