Редкліфф хоче винагороди за цілунки з чоловіком

25 січня 2013, 15:10

Британський актор Деніел Редкліфф запевняє, що цілувався з чоловіком "щиро, пристрасно і романтично", і заслуговує за це винагороди.

Зірка цілувався з колегою Дейном ДеХааном в одній зі сцен стрічки "Убий своїх коханих". На його думку, вони цілком можуть претендувати на винагороду MTV за кращий поцілунок.

Про це пише "Contact Music" із посиланням на "Vulture.com".

"Ми з Дейном уже б’ємо в барабани, бо ми хочемо винагороду "MTV Best Kiss". Ми хочемо золотий попкорн! Наскільки мені відомо, щирий, пристрасний, романтичний гей-поцілунок ніколи не здобував перемоги, тож гадаю, було б дуже круто, якби це фільм її отримав", - говорить 23-річний Редкліфф.


Редкліфф хоче нагороду за гей-цілунки

Актор із захватом згадує, як знімалася ця відверта сцена, і як його підбадьорював режисер Джон Крокідас.

"Думаю, в той момент я надто невпевненим, і Джон крикнув: "Ні! Поцілуй його! Чортів сексуальний цілунок!" Оце улюблене моє зауваження з усіх, певно, що я отримував за всю мою кар’єру", - пригадує актор.

До слова, як пише англомовна Вікіпедія, "одностатеві" поцілунки винагороду MTV уже здобували.

У 2007-му "MTV Best Kiss" отримали Саша Барон Коен та Вілл Феррелл, які зіграли в стрічці "Ріккі Боббі: Король дороги", в 2006-му - Хіт Леджер та Джейк Джілленхолл ("Горбата гора"), а в 2002-му - Джейсон Біггс та Шон Вільям Скотт із комедії "Американський пиріг 2".

Останні чотири роки поспіль найкращими визнавали поцілунки найдорожної кіно-парочки: Крістен Стюарт та Роберта Паттінсона.

Фото Reuters з сайту sports.xin.msn.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів