Елтон Джон показав синів. ФОТО

28 січня 2013, 10:20

Британський співак Елтон Джон та його коханий Девід Ферніш не стали випробовувати терпіння шанувальників та ховати від ЗМІ свого другого синочка.

Щаслива родина сфотографувалася в повному складі: тато Елтон, "мама" Девід, 2-річний Закарі та новонароджений Елайджа.

Про це пише "People".

Як і минулого разу, чоловіки були присутні при народженні малюка. За словами сера Елтона, нервувалися вони вже значно менше, ніж коли сурогатна мати народжувала Закарі.


"Можу сказати, тепер ми значно впевненіші у своїх батьківських навичках – це зовсім не так страшно, як уперше", - поділився 65-річний артист.

Жінку, яка виносила для них обох хлопчиків, він описує як "дивовижну, добру та люблячу". Співак каже, що тепер вона є частиною їхньої сім’ї.

"Ми зберегли альбом Закарі, з усіма результатами УЗД, електронним листуванням з сурогатною матір’ю, важливими моментами…, і те саме ми робимо для Елайджі", - розповів Ферніш.

"Ми хочемо, аби хлопці зрозуміли настрій та любов, яка була в серці цього процесу", - додав він.

Іще кілька місяців родина пробуде в Лос-Анджелесі, де народився Елайджа. Потім усі вони вирушать до свого дому в Віндзорі, де на малого чекає "світла кімната, повна іграшок та книжок".

"Усі ми сподіваємось, що Закарі та Елайджа будуть здорові та щасливі… Вони завжи зможуть розраховувати на нашу любов та підтримку, і ми сподіваємося, що, коли виростуть, житимуть власним життям і будуть тими, ким схочуть, а не тими, ким захочеться нам", - зазначив коханий сера Елтона.

Нагадаємо, Елайджа Джозеф Деніел Ферніш-Джон з’явився на світ 11-го січня.

Прінтскрін з сайту "People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів