Елтон Джон: Син - це найкраще, що дало мені життя

10 листопада 2011, 17:56

Співак Елтон Джон запевняє, що поява дитини для нього стала найщасливішим досвідом у житті. Артист із задоволенням та відповідальністю піклується про сина разом зі своїм партнером Девідом Фернішем.

Про це сер Елтон розповів під час прес-брифінгу 9-го листопада в Києві.

"Для мене поява дитини це найнеймовірніший досвід, який лише можна отримати. Усі казали: ти не повіриш, як добре буде мати дитину, і кожен день стає все кращим і кращим…" – зізнався музикант.

Сер Елтон також згадав, як вони разом з чоловіком хотіли всиновити донецького хлопчика Лева.


"Ми приїхали у Донецьк і спробували всиновити дитину, але проти нас було все: закони, громадськість, але ми підтримували Лева і його братика", - розповів Елтон Джон.

Випадок із невдалою спробою всиновити маленького Лева наштовхнув нетрадиційне подружжя на інший крок.

Син став для сера Елтона найщасливішим досвідом

"Два роки тому ми з Девідом сіли й вирішили, що краще за все буде здатися у спробах всиновити дитину. І потім Девід спитав мене: Ти справді хочеш мати сина? Я відповів, що не хотів до тієї миті, коли побачив Лева. Він запалив іскру всередині мене. І якби не цей хлопчик з Донецька, то ми швидше за все не стали б батьками Закарі", - зізнався артист.

За словами співака, Закарі – це найкраще, що він має у своєму житті.

"Це щоденна відповідальність, щоранку ти чекаєш, щоб побачити його. І так, я щовечора співаю своїй дитині. Я і Девід розповідаємо йому історії, ми годуємо його, купаємо, ми робимо все, що мають робити батьки. Ми даємо йому любов, а він натомість дарує нам ще більше любові!" – зауважив Елтон Джон.

Нагадаємо, два роки тому сер Елтон намагався всиновити 14-місячного хлоппчика Лева з Донецька. Але ця спроба виявилася невдалою. Тоді співак та його партнер Девід Ферніш скористалися послугою сурогатної матері, яка народила їм сина Закарі.

Фото AP з сайту Herald Son

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів