Х’ю Джекман був галасливим ідіотом

28 січня 2013, 17:45

Австралійський актор Х’ю Джекман зізнався, що в замолоду був "галасливим ідіотом".

Іще зірка "Знедолених" натякнув, що його дружина любить ігри з переодяганням.

Мова про це зайшла під час його інтерв’ю "The Sun".

"У 18 був галасливим ідіотом", - заявив Джекман та розповів, як йому колись натовкли лице за гучний п’яний спів у пабі.


"У ті дні в мене була сміховинна лють та чоловіча бравада… Я гатив головою по металевим шафкам у школі – у нас були змагання з биття головою", - пригадав він.

Інша юнацька розвага Джекмана, що лоскотала йому нерви – стрибки з 24-метрової скелі у воду.

"Я був на тому місці з моїми дітьми, і я б перелякався, якби вони навіть подумали про те, щоби втнути таку божевільну річ", - зазначив Х’ю.

Х'ю Джекман колись був юним галасливим ідіотом

Актор каже, якби йому випав шанс зустрітися з собою 18-річним, він спробував би вбити тому юнакові в голову трохи розуму

Найбільшою удачею в своєму житті Х’ю називає зустріч із нинішньою дружиною, Доборрою-Лі Фернесс. Вона та діти для нього важать набагато більше, ніж кар'єра.

"Вона на вісім років старша від мене, але це неважливо, вона фантастична актриса, яка багато чому мене навчила", - сказав Джекман про кохану.

Треба зазначити, що Деборра-Лі, якщо вірити Вікіпедії, народилася в 1955-му, тож старша за 44-річного чоловіка не на 8, а на 13 років.

"Завдяки їй я не відриваюся від землі – і в неї чудове почуття гумору… Коли кілька років тому мене визнали Найсексуальнішим чоловіком у світі, вона сказала: "Певно, цього року в них не вийшло зв’язатися з Бредом Піттом", - розповів Джекман.

"А ще їй подобається, коли я приходжу додому в костюмі (зі зйомок), бо так їй здається, наче це якась любовна пригода", - додав актор.

Нагадаємо, Х’ю та Деборра-Лі побралися в 1996-му. Пара виховує двійко прийомних дітей: хлопчика Оскара та дівчинку Аву.

Фото Reuters з сайту cntv.cn

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів