Едіту П'єху прооперували

1 лютого 2013, 11:52

Російська співачка Едіта П'єха перенесла хірургічне втручання.

Медики з Франкфурта зробили артистці операцію з заміни хворого колінного суглобу на новий, металевий.

Про це повідомляє "Комсомолськая правда".


"У мене тепер "комуналка" - в мій організм поселили мешканця. Треба його прописати, познайомитися з ним, опікувати, полюбити його. І все буде далі добре", - з гумором прокоментувала ситуацію П'єха.

Перед операцією артистці навіть показали те, що збираються їй вживляти: легкий металевий суглоб сріблястого кольору, який "садять" на цемент, як стоматологи зуб.

Тож тепер у Едіти П'єхи срібне коліно.

"Навіть дали довідку на нього для пред'явлення в аеропорту, коли задзвенить. Вчора вже довідка стала у нагоді", - розповіла співачка.

Едіта П'єха з гумором розповідає про нове коліно

Операцію зірці було зроблено ще три тижні тому. Та лише зараз Едіта П'єха нарешті змогла повернутися до Росії.

Десять років тому артистка впала через свого собаку. Переломи начебто зажили, але наслідки залишилися. П'єха не могла нормально наступати на ногу.

І от одного разу, житель Казахстану, який нині мешкає у Німеччині, побачив по телевізору концерт Едіти П'єхи. Чоловік відразу зрозумів, по тому, як артистка пересувалася по сцені: з суглобом щось не те. Запропонував лікування.

Співачка довго сумнівалася. Та згодом прийняла пропозицію й відправилася на операцію.

"У мене завжди була стрімка, смілива хода. А після травми - повільна, я боялася на ногу наступити. І ось тепер знову хода стала рівною", - зауважила П'єха.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів