Окунська показала люстру Власенка за $50 тисяч

3 лютого 2013, 11:08

Екс-дружині адвоката Сергія Власенка, Наталії Окунській нарешті вдалося потрапити до його будинку, половину якого вона відсудила ще влітку.

Про це екс-модель написала на сторінці у Facebook.

"Вчора (1.02.2013) я нарешті увійшла у свій будинок. Разом з чотирма дітьми, у присутності міліції та каналу "1+1". Це те, що Власенко зараз вже називає "бандитською атакою групи невідомих осіб спортивної статури". Подивіться на ці обличчя", - написала Окунська і виставила фото своїх дочок.

Дочки Окунської Маруся і Поліна у будинку Власенка

Після цього Наталя виклала фото помпезною люстри, яка прикрашає одну з кімнат у будинку Власенка.


"Ціна люстри - близько 50 000 доларів США. Придбана на депутатську зарплату у 12 000 гривень на місяць. Висить в будинку Власенка, який "орендує" заступник голови фракції "Батьківщина" Пашинський С.В. також на депутатську зарплату", - повідомила "борчиня за справедливість".

Люстра у будинку адвоката Тимошенко

"Розмір будинку - 800 квадратних метрів в центрі Києва. Цікаво, чи є це в їхніх податкових деклараціях? Всі кошториси ремонту і вартість меблів з ​​фото викладу пізніше", - написала Наталка.

Нагадаємо, у нещодавньому інтерв’ю Окунська бідкалася, що ніяк не може потрапити до законно відсудженої половини будинку Власенка.

Фото з Facebook Окунської

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів