Чарлі Шин казився через гормони

6 лютого 2013, 12:29

Американський актор Чарлі Шин знайшов виправдання своїй скандальній поведінці, котра в 2011-му коштувала йому контракту з телекомпанією "Warner Bros".

Зірка каже, що причиною його публічних "вибухів" був не алкоголь, і не наркотики, а гормони. Виявляється, на той час Чарлі мастився кремом із тестостероном – щоби бути енергійнішим та покращити лібідо.

У цьому він зізнався в одному з американських телешоу, пише"Contact Music".

"Гадаю, я переборщив із тестостероновим кремом, і, думаю, він метаболізувався у… стероїд. Думаю, це була трохи почасти стероїдна лють. Я лише так можу це пояснити", - сказав 47-річний Чарлі.


"Не було ані пиятики, ані знеболюючих пігулок, серйозно, нічого не було, жодних вуличних наркотиків", - уточнив актор.

Чарлі Шин вважає, що переборщив із гормонами

Нагадаємо, Чарлі Шин публічно вилаяв продюсера серіалу "Два з половиною чоловіки", після чого втратив роль. Іще публіка запам'ятала його перфоманс на даху будівлі з вимахуванням мачете.

Замість Чарлі до популярного ситкому тоді ввели персонажа Ештона Катчера. Після цього Шин заявив, що і молодий колега, і саме шоу – "відстій".

Іще Чарлі Шин пригадав, як у ті непрості часи йому помогла підтримка зіркового батька, Мартіна Шина.

"…Він сказав: "Дозволь мені дати тобі пораду: стань знову тим, ким, ти сам знаєш, ти є, забери зі студії свої гроші та подбай про своїх дітей." Це була чудова порада. Я виконав усі три (пункти)", - говорить Чарлі, який отримав від "Warner Bros" багатомільйонну компенсацію.

Також актор, котрий наразі буцімто живе з молодесенькою порнозіркою, запевнив: трьох невдалих шлюбів із нього досить, більше він не одружуватиметься, пише видання.

Фото Reuters з сайту 3news.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів