Український провокатор вийшов на сцену "Греммі" з Адель

12 лютого 2013, 15:42

Скандальний журналіст каналу "1+1" Віталій Седюк, який зараз працює у США, утнув ще одну витівку. Під час церемонії "Греммі" він вийшов на сцену разом зі співачкою Адель.

Про це повідомляє прес-служба "1+1" з посиланням на журнал "The Hollywood Reporter".

Незважаючи на посилену безпеку, жартівнику Віталію Седюку вдалося проникнути у Стейплс-центр, де проходила церемонія. І не лише потрапити всередину, але і вийти на сцену.

"Канал "1 +1", де я працюю не отримав акредитацію, тому я пішов на "Греммі" з друзями, у яких були квитки. Охорона не перевіряла скільки нас було і пропустила мене", - розповів Віталік.


За лаштунками Седюк сфотографувався з улюбленою співачкою - Адель

"Спочатку я пішов до преси і взяв інтерв'ю у Дженніфер Лопес і Ніколь Кідман. А потім прослідував за дівчиною в зеленій сукні. Охорона перевірила мої кишені, але навіть не попросила квиток. І тільки коли я опинився в залі, я зрозумів, що це була Кеті Перрі!" - поділився Седюк.

За словами журналіста, він зайняв місце в другому ряду поруч з Джастіном Тімберлейком, Бейонсе і Стінгом. Втім, це місце належало солістові групи "Maroon 5" Адаму Левіну, якому довелося сидіти на підлозі.

Віталій нахабно зайняв місце Адама з "Maroon 5"

Ідея вийти на сцену у Віталія народилася спонтанно, коли покликали співачку Адель. Віталій вийшов на сцену, вдаючи, ніби нагороду вручають йому.

Подякувавши всім за визнання, журналіст додав в мікрофон: "Дякую, Адель. Ви - моє натхнення!".

Журналіст виперся на сцену, де стояли світові зірки

За лаштунками на провокатора вже чекала охорона, яка і передала його в руки поліції. Всю ніч Седюк провів у камері попереднього ув'язнення.

"Моя мета - розважити і показати різні емоції знаменитостей. Я не божевільний хлопець. Я просто думаю по-іншому!" – прокоментував свій вчинок журналіст.

Нагадаємо, цей журналіст відомий також тим, що у вересні 2011-го року подарував Мадонні гортензії, а у травні 2012-го поцілував Вілла Сміта.

Фото надані прес-службою "1+1"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів