Прокаєву знову повернули до Лаври?

13 лютого 2013, 12:48
Колишня модель Влада Прокаєва нібито повернулася на роботу до Києво-Печерської Лаври.

Про це "Українській правді. Життя" повідомили кілька співробітників заповідника.

За інформацією джерел, Прокаєва щодня приходить у Лавру на роботу і займає один з кабінетів в адміністративному корпусі.

"Вона щодня приходить на роботу, сидить в кабінеті звільненої Зорінець (колишній заступник гендиректора з екскурсійної роботи - УП). Що вона робить – невідомо, як незрозумілий і її статус. Але вона навіть вже була присутньою на двох нарадах у гендиректора заповідника. Це не таємниця", - сказав співрозмовник.

Інший співробітник заповідника повідомив, що Прокаєва займає посаду радника гендиректора Любомира Михайлини.

У прес-службі заповідника не змогли прокоментувати інформацію про поновлення Прокаєвої і попросили направити інформаційний запит. "Українська правда" очікує відповідь найближчим часом.

Як відомо, влітку у Лаврі спалахнув скандал. Спочатку співробітники заповідника обурювалися призначенням на посаду гендиректора Вікторї Лісничої, а на посаду заступника директора - Влади Прокаєвої.

Внаслідок конфлікту керівництва заповідника та колективу, екс-гендиректор Вікторія Ліснича підписала накази про звільнення 4 своїх заступників і близько 20 співробітників заповідника. Серед них була і Прокаєва.

Після звільнення Прокаєва зізналася, що за посаду вона заплатила 50 тисяч доларів міністру культури Михайлу Кулиняку.

Пізніше міністерство звільнило гендиректора заповідника Вікторію Лісничу, а Прокаєву було поновлено на посаді.

Згодом на посаду гендиректора було призначено Любомира Михайлину, а посаду заступника гендиректора Києво-Печерського історико-культурного заповідника з міжнародної співпраці, яку обіймала Прокаєва, скоротили.

Фото "Гламурчіка"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів