Собчак зізналася, що її чоловік кращий за вібратор

14 лютого 2013, 15:57

Російська телеведуча і тусовщиця Ксенія Собчак розповіла про уподобання у сексі та показала фотографію себе у спідньому.

Не встигла білявка вийти заміж на Максима Віторгана, як її потягло на відвертості, пише "Экспресс-газета".

До дня усіх закоханих Собчак поділилася своїм поглядом на кохання і радощі подружнього сексу.


Так, лише з Максимом Ксенія відчула, що безладні статеві зв'язки не приносять щастя - головне, щоб поруч був коханий і єдиний.

"Жодні батоги, костюми бджілки і вібратори не можуть бути сексуальнішими за погляд. Жодні екзерсиси не варті тієї енергії, яка може пройти між вами обома в місіонерській позі. У 20 років зрозуміти це складно. А в 30 буває іноді пізно - тому що твій ідеальний сексуальний партнер десь далеко. З манікюрницею...", - зізналася Собчак.

У своїй колонці головного редактора Ксюша пригадала реальний випадок зі свого багатого минулого. Якось один із заможних шанувальників телеведучої на День святого Валентина зробив їй несподіваний подарунок.

Собчак мала хтивого шанувальника

"Ми смачно повечеряли, а потім він вручив мені конверт, в якому лежало запрошення на приватну фотосесію, підписане особисто моїм улюбленим фотографом Еллен фон Унверт. Це була приголомшлива зйомка - з красивим білизною Agent Provocateur, запахом свіжозрізаних і розкиданих по всьому номеру троянд", - розповіла тусовщиця.

Собчак також додала, що з цим шанувальником в неї було "кілька прекрасних, наповнених пристрастю та сексом днів в Парижі".

Щоправда, радість від феєричного сексу була затьмарена тим фактом, що коханець Ксюші одночасно з нею крутив любов ще й зі своєю манікюрницею.

Далі білявка висловила своє бачення того, чого хочуть від сексу чоловіки, а чого жінки:

"Чоловікам наплювати на моду, наплювати на останні тенденції. Вони люблять трахати апетитне, те, що захоплює і рухливе. Бажано з великими цицьками. Для жінок має значення розмір - на жаль, це правда, що б там вам ні брехали. Важливе відчуття, що тебе трахають не для твого задоволення, а для себе. І тільки тоді жінка голосно і смачно кінчає".

Романтичну колонку до Дня Закоханих Собчак закінчила на оптимістичній ноті: ставши старше, вона нарешті зрозуміла, що "головне, що змінюється в сексі, - це не кількість змінених поз або акробатичних етюдів, а відчуття близькості. Чим старше ти, тим цінніше це відчуття".

Фото "SNC" з сайту "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів