Паралізованого Воробйова виписали з лікарні

15 лютого 2013, 11:21

Російського співака Олексія Воробйова, який нещодавно постраждав у ДТП, виписали з лікарні.

Артист почувається краще, а його продюсер налаштована засудити ЗМІ за брехню, пишуть "Дни.ру" з посиланням на "РИА Новости".

"Зараз Олексій йде на поправку. Стан Олексія дуже радує. Він деякий час тому вийшов з клініки і зараз активно займається реабілітацією", - розповіла продюсер Воробйова Катерина фон Гечмен-Вальдек.


За її словами, вік Олексія, його фізична підготовка і відсутність шкідливих звичок дуже допомагають йому.

"І стан поліпшується настільки добре, наскільки це взагалі можливо згідно з таким діагнозом", - зауважила вона.

Та поки її підопічний відновлюється після аварії, фон Гечмен-Вальдек вирішила розібратися із пресою.

Воробйова виписали з лікарні

Нещодавно у російських ЗМІ з'явилася інформація буцімто продюсер заявила, що Олексій не потрапляв ні в яку аварію. Однак з'ясувалося, що це неправда. Катерина фон Гечмен-Вальдек. виступила з публічним спростуванням:

"Я ніколи і нікому не давала спростування аварії, ніколи не спростовувала травматичну природу діагнозу Олексія. Я переконливо прошу журналістів російських ЗМІ грунтуватися виключно на моїх персональних коментарях, а не на фантазіях і фальшивих цитатах, винайдених їх колегами для розпалювання ажіотажу навколо нещастя, що сталося з Олексієм".

"З поваги до пригоди я дуже прошу перестати поширювати наклепницьку інформацію та заробляти рейтинг на чужому нещасті, намагаючись змусити нас доводити, що артист потрапив в біду", - додала продюсерка.

Однак Катерина зазначила, що менеджмент і сім'я Олексія не давали і не будуть давати жодних коментарів на цю тему, оскільки вважають, що "біда, яка трапилася - це особиста справа Олексія і його близьких, а не привід для публічного обговорення в пресі".

Продюсер також розповіла, що американські лікарі готують повний набір необхідних документів і найближчим часом будуть вжиті заходи щодо притягнення до юридичної відповідальності ЗМІ, які поширювали наклепницьку інформацію.

Нагадаємо, 23-го січня матюкливий учасник "Євробачення" Олексій Воробйов потрапив у серйозне ДТП в США. Він їхав в студію звукозапису на кабріолеті, коли в нього на величезній швидкості врізалася машина.

Потерпілий перебував у дуже важкому стані. У нього зафіксовані численні переломи і черепно-мозкова травма.

Окрім цього у Олексія порушена мова, у зв'язку з чим він, можливо, не зможе продовжити кар'єру співака. Крім того, він частково паралізований і втратив пам'ять.

Фото "Папарацци.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів