Девід Бекхем став балакучою лялькою

15 лютого 2013, 15:15

Футболіст Девід Бекхем, котрий перейшов до клубу "Парі Сен-Жермен", уже встиг з'явитися в ляльковому шоу на французькому телебаченні.

Бекхема-ляльку глядачі побачили в сатиричному шоу на каналі "Canal+".

Про це повідомляє "The Independent".

За задумом авторів, латексний Девід забалакав французькою з легким англійським акцентом. Він став новим Папою Римським та отримав привітання з прибуттям до Франції від найвідоміших людей країни.


Лялька, котра зображала першу леді Валері Тріервейлер, порадила своєму чоловікові вирушити до тату-салону, бо їй здалися сексуальними татуювання Бекхема.

Девід Бекхем став Папою Римським та надихнув Саркозі на татуювання

Ляльковий Домінік Стросс-Кан заявив, що дуже радіє приїзду Девіда, бо той "приваблюватиме силу-силенну сексуальних, схвильованих, засмучених жінок".

Ще більшу радість висловив латексний Ніколя Саркозі, сказавши що вони з Девідом мають багато спільного.

"Ми обоє – привабливі хлопці, які мають харизму та відомих дружин – поп-співачок", - сказала лялька екс-президента Франції.

Іще "Саркозі" додав, що в нього є 4 роки, щоби, за прикладом Бекхема, вкритися татуюваннями і "балотуватися в президенти в самих трусах".

У середу Девід Бекхем також побував на першому тренуванні з новими товаришами по команді. Нагадаємо, свою платню в "ПСЖ" Бекхем пообіцяв віддавати на благодійність.

Поки футболіст гратиме за французький клуб, вони з дружиною Вікторією та чотирма дітьми житимуть в різних країнах.

Кадр із шоу "Les Guignols de l’info" з сайту "The Independent", АР з сайту cbsnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів