Міддлтон назвали "пластиковою принцесою"

19 лютого 2013, 12:02

Британська письменниця Хіларі Мантел жорстоко розкритикувала дружину британського принца Вільяма.

Дворазова володарка Букерівської премії назвала вагітну герцогиню Кейт вітринним манекеном із пластиковою усмішкою та мертвими очима, котра лише й здатна на те, щоби народити спадкоємця престолу.

Палку промову Мантел виголосила під час своєї лекції в Британському музеї.

Про це повідомляють "The Huffington Post" та "The Daily Mail".


"Вона здається точно виготовленою, фабричною, такою несхожою на принцесу Діану, в кожному жесті якої була людська незграбність та емоційна нестриманість", - сказала 60-річна письменниця.

Хіларі Мантел назвала Міддлтон "вітринним манекеном"

"Без примх, без дивацтв, без жодного шансу на проявлення характеру", з ідеальною "пластиковою усмішкою" – такою, на думку Мантел, є жінка принца Вільяма.

Кейт далеко як до принцеси Діани, так і до Анни Болейн, котра була "сильним гравцем, розумною та цілеспрямовано жінкою". Що ж до Міддлтон, то її створили задля розмноження.

"Мертві очі" має Кейт на своєму першому офіційному портреті, а ще натягнуту посмішку жінки, котра насправді хоче сказати художнику, аби той забирався.

Як відомо, Хіларі Мантел є першою жінкою, котра стала дворазовим лауреатом Букера. У 2009-му премію їй приніс роман "Вовчий зал", а в 2012-му - "Внесіть тіла".

Фото Reuters з сайту "The International Business Times" та stuff.co.nz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів