Принц Вільям дістав дружину параноєю?

21 лютого 2013, 11:10

Токсикоз, від якого потерпала вагітна дружина британського принца Вільяма, на щастя, вже минувся.

Утім тепер бідолашну Кейт доводить до шалу параноя чоловіка, котрий трясеться над її здоров'ям.

Про це повідомляє "The Showbiz Spy".

Якщо вірити джерелу, саме Вільям із його страхами перепаскудив Кейт карибську відпустку.


"Кейт була в захваті від того, що відпочине перед народженням первістка, але Вільям став параноїком, боячись, що вона підчепить якусь химерну болячку від бактерії, які є в місцевій їжі", - каже інформатор.

Вільям уже дістав Кейт своєю параноєю?

"Він привіз із собою окремого співробітника служби охорони, чиїм єдиним обов'язком було наглядати за працівниками кухні – перевіряти, щоби всі фрукти, овочі, риба, курятина тощо були як слід вимиті", - пояснює він.

Спеціально для Кейт із самої Англії везли ящики пляшок питної води – бо та, яку подавали на курорті, видалася Вільяму недостатньо хорошою.

"Його параноя доводила Кейт до сказу, але вона мирилася з його вимогами – до того дня, коли він заборонив їй приєднатися до її рідних та весело провести вечір у місцевому бістро. Він сказав їй, що боїться, бо не зможу проконтролювати, як там готується їжа!", - стверджує співрозмовник видання.

"Хоча Кейт щиро цінує його турботу, його надмірна опіка таки дещо зіпсувала відпустку", - каже він.

Нагадаємо, відома британська письменниця Хіларі Мантел днями назвала Міддлтон "вітринним манекеном" без дивацтв та характеру, якого королівська родина використовує задля розмноження.

Фото Reuters з сайту "The Mirror"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів