У Караченцова відмовляє ліва частина тіла

21 лютого 2013, 10:10

Стан здоров'я російського актора Миколи Караченцова погіршився. Улюбленець глядачів зізнався, що жалкує, що не помер одразу.

Як з'ясувалося, у нього практично не діють ліва рука і ліва нога.

Про це "Комсомольской правде" розповіла дружина актора Людмила Поргіна.


"Знову у Колі погіршення здоров'я. Серйозні проблеми з лівою ногою і лівою рукою. Вони практично не діють. Без милиці йому складно пересуватися. Думаю, що це наслідок втрати правої сторони мозку... Але ми будемо боротися", - зізналася жінка.

За словами дружини Караченцова, вони з Миколою скоро полетять на лікування до Китаю.

"Там є спеціальні трав'яні коктейлі, які місцеві лікарі вводять внутрішньовенно. Медики кажуть, що можна зробити Колі ряд дрібних операцій... підрізати сухожилля, тощо. І ми зараз хочемо це випробувати, а раптом допоможе?" - зауважила Людмила.

Караченцов зізнався, що краще б він помер одразу

За словами дружини актора, медики заявили, що крім проблем з лівою стороною тіла, у Караченцова зі здоров'ям все гаразд.

"Коль, може, ти здоровий? Дурня валяєш? Дай я тебе поцілую. Я взагалі по життю оптиміст, але зараз нам, якщо чесно, складно. Всі ці вісім років нам допомагають наші друзі: Микита Міхалков, Маша Миронова, Женя Миронов і багато інших хороших людей. Вони розуміють, що актори в нашій країні не мільйонери", - додала Поргіна.

За словами жінки, часом трапляються і страшні хвилини:

"Нещодавно Коля розбудив мене серед ночі і говорить: "Краще б я відразу вмер, а не змушував би тебе страждати ці вісім років, битися за моє життя...". Я обійняла його, пригорнула до себе: "Миколка, це щастя, що ти вижив! Без рук, без ніг - мені було б все одно! Головне. що живий. Тому що без тебе мені не потрібна ця життя!".

Нагадаємо, минуло сім років з дня страшної автомобільної катастрофи, у яку потрапив Микола Караченцов. З важкою черепно-мозковою травмою його доставили до лікарні, де він 26 днів пролежав у комі.

У жовтні минулого року актор пішов на поправку й навіть почав самостійно ходити.

Фото "Комсомолськой правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів