Гітарист "The Rolling Stones" частував породіллю кокаїном

25 лютого 2013, 17:27

"Зворушливим" спогадом про сімейне життя з гітаристом "The Rolling Stones" Ронні Вудом поділилася його екс-дружина Джо.

На другий день після народження їхнього сина Тайрона рокер приніс дружині в лікарню наркотиків.

Про цей випадок Джо Вуд оповіла в своїй книзі, котра має назву "Агов, Джо", пише "Contact Music".

"Це було на другий день у лікарні після народження Тая, і годувала його, коли нагодився Ронні. "Привіт, мала", - сказав він. "Я тобі щось приніс." "О, мій любий", - подумала я. Може, це квіти, коштовні прикраси? Замість цього Ронні простягнув мені пакет із білим порошком. "Дрібничка, що поможе тобі прийти до норми." Це був кокаїн", - поділилася Джо.


Джо прожила в шлюбі з Ронні 26 років і народила йому двох дітей

Жінка, яка прожила в шлюбі з рокером 26 років, досі пам'ятає, як чоловік навіснів, коли в нього закінчувався алкоголь та наркотики. Одного разу, розлютившись через те, що горілки більше нема, він погрожував скалічити Джо.

"Тоді він справді злетів з котушок. Із його рота лилася отрута. "Я хлюпну тобі кислотою в обличчя…" Він був наче одержимий (що, в певному сенсі, так і було)", - розповіла колишня дружина Вуда.

Як відомо, пара розлучилася в 2009-му, через роман Ронні з офіціанткою Катею Івановою. Згодом дівчина второпала, що за один їй дістався, і назвала Вуда "королем гоблінів".

Трохи струсонула скандального рокера та змусила кинути пити його наступна подруга, інструкторка з гольфу Ана Араужу. Щоправда, подейкували, вона лупцювала 65-річного Вуда.

Втім до вівтаря Ронні пішов уже не з нею, а з продюсеркою Саллі Хамфріс. За кілька років вона планує народити рокерові дітей.

Фото АР з сайту "The Guardian"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів