Гітариста "The Rolling Stones" побила коханка

31 березня 2010, 20:14

Схоже, музикант "The Rolling Stones" Ронні Вуд одержав стусанів від своєї нової дівчини. Підстаркуватий ловелас має підбите око та набряклу губу. Усе це справа рук нової пасії музиканта, тренерки з поло Ани Араужу, пише "The Sun".

Подейкують, саме 30-річна Ана натовкла Ронні пику, коли дізналася, що той знов потайки хильнув алкоголю.

"Ана втримувала його подалі від пляшки. У середу вона гримнула на нього за пиятику, і швидко розгорілася сварка", - каже джерело.

Також розлючена Ана подерла на шмаття дві картини Вуда, які він мав намір вигідно продати.


Джерело каже, що Ронні лаяв дівчину по-всякому за те, що вона критикувала його за пияцтво, а Ана його вкусила.

Після того 62-річний рокер начебто телефонував своїй колишній дружині 53-річній Джо Вуд та скаржився на коханку. Проте співчуття він так і не дочекався.

Ронні Вуд жалівся на нову пасію колишній дружині

"Джо вже сита по зав'язку його нісенітницями, вона сказала, аби він опанував себе. Він перетворився на сумного дідугана", - зазначає джерело.

Вуд та Араужу познайомились на початку року у Королівському оперному театрі в Лондоні.

Вочевидь, виховна робота, яку проводить із гульвісою його нова подруга, таки є результативною. Кілька тижнів тому запрошений на вечірку Ронні Вуд здивував присутніх тим, що не випив ані краплини спиртного, пише "The Sun".

Є чому повчитися в темпераментної бразилійки колишній коханці Вуда, Катерині Івановій, яка не змогла впоратися із пияцтвом "злого короля гоблінів" та дати йому здачі.

Фото "Mr Paparazzi"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів