Тваринозахисники порадили Бейонсе рівнятися на Портман

28 лютого 2013, 14:22

Захисники тварин іще не встигли забути про вбрання співачки Бейонсе, пошите зі шкіри пітона та ігуани, в якому вона була під час виступу на "Super Bowl", а вона знову шокує їх екзотикою.

Обурення організації РЕТА цього раз викликали нові кросівки артистки – виготовлені зі шкіри крокодила, анаконди, ската та страуса, ще й декоровані телячим хутром.

Про це пише "The Daily Mail".

Бейонсе знову роздратувала захисників тварин

Деякі шанувальники та представники спільнот тваринозахисників відверто назвали 31-річну Бейонсе "балуваною" та "жорстокою".


Організація РЕТА в своєму зверненні висловила сподівання, що артистка все ж змінить свої вподобання на такі, що не вимагатимуть страждань та вбивств живих істот.

Про це пише "Contact Music".

"Ми сподіваємось, що Бейонсе носитиме більше речей з власної лінії одягу, де використовується штучне хутро, та що одного дня вона зовсім відмовиться від жорстокості", - зазначили захисники тварин.

На ніжках співачки будуть "шматочки" страуса, телятка, анаконди, ската й крокодильчика

"Вона може зробити вибір на користь вільної від жорстокості та "зеленої" моди, якій надають перевагу такі співчутливі та елегантні селебріті як Наталі Портман та Енн Хетевей, такі дизайнери як визнана королеві моди Стелла МакКартні", - додали представники РЕТА.

В яку суму стали Бейонсе виготовлені на замовлення кросівки кремового кольору, невідомо.

Пару чорного кольору торік замовив собі в того ж виробника чоловік артистки Jay-Z. Модель звалася – "Бруклінський зоопарк". Її виготовили зі шкіри удава, пітона, крокодила, страуса, ящірки, алігатора і ската.

Нагадаємо, за те, що Хетевей є веганкою та подає світові приклад доброго ставлення до тварин, їй на весілля подарували бичка.

Фото Reuters з сайту "BBC", прінтскрін з "The Daily Mail"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів