Бейонсе: Гроші дають мені владу

19 лютого 2013, 15:11

Цими днями світ побачив документальний фільм про співачку Бейонсе – "Life Is But A Dream".

П'ять речей, яких ми не знали про "королеву Бі", вирішило перелічити видання "Hollyscoop".

Звільнивши навесні 2011-го з посади свого менеджера рідного батька, Бейонсе прийняла тяжке, але необхідне рішення. Співачка прагнула самостійності і заради цього наважилася пожертвувати їхніми стосунками.

"Мені потрібні були межі і, гадаю, моєму татові потрібні були межі. Мені потрібна була пауза. Потрібен був мій тато. Це було тяжко. Я мусила принести в жертву мої стосунки з татом", - сказала Бейонсе.


Нагадаємо, чоловіка звинувачували в тому, що він обкрадав Бейонсе. Подейкували, лід між ними розтанув, коли на світ з'явилася маленька Блю Айві.

А щ дівчинка – викапаний татко Jay-Z - змусила свою зіркову маму покохати його ще дужче.

"Це дитя змусило мене любити його більше, ніж я колись могла уявити, що любитиму іншу людину. Це – мрія кожної жінки, відчути таке до когось", - зізналася Бейонсе.

Утім дорога зірки до материнства була непростою. За рік до народження доньки вони з Jay-Z пережили викидень. Своє горе Бейонсе вихлюпнула в сумну пісню.

Іще одне відкриття документального фільму: Бейонсе дуже незадоволена тим, що жінкам живеться тяжче, ніж чоловікам.

"Жінки мусять працювати значно важче, щоби чогось досягти в цьому світі. Мене дуже бісить, що жінки не отримають таких самих можливостей, як чоловіки. Або грошей, як на те пішло. Гроші дають мені владу керувати. Вони дають чоловікам владу визначати наші цінності, визначати, що є сексуальним та що є жіночним – і це лайно", - підсумувала артистка.

Фото з сайту uk.eonline.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів