Періс Хілтон сфотографувалася на тлі пораненого бойфренда

28 лютого 2013, 15:02

Що робити дівчині, коханий якої зазнав травми під час катання на лижах – звісно, фотографуватися.

Принаймні так вважає тусовщиця Періс Хілтон, і це доводить світлина, на якій зображена вона та її кавалер Рівер Вііпері, пристебнутий парамедиками до ношів.

Про це, з посиланням пише "NY Daily News".

Нещасний випадок із 21-річним Рівером стався під час катання на лижах коло озера Тахо, куди вони з Періс вирушили на її день народження.


Юнак серйозно поранив ногу, тож "святкували" вони з Хілтон уже в лікарні.

"Сьогодні на схилах був такий страшний день", - поділилася згодом Періс в блозі Pheed, зізнавшись, що "ледь не вирубилася", коли побачила рану на нозі Рівера.

Періс Хілтон зробила фото на згадку

"Я ніколи в своєму житті не бачила такого глибокого порізу. Він такий хоробрий, я навіть уявити не можу, через який біль йому сьогодні довелося пройти", - додала білявка.

Судячи з того, що на фото Вііпері бадьоро піднімає великого пальця, юнак і справді тримався мужньо. Доки поранений очікував на транспортування до лікарні, Періс сфотографувалася на його фоні.

Вже у медичному закладі парочка теж влаштувала фотосесію – він на ліжку, він і вона на ліжку, крупний план відкритої рани – "не для людей зі слабким шлунком", підписала Періс у Twitter.

Зі слів Хілтон, лікарі мусили накласти Вііпері аж 19 швів.

"Мені вже краще, завдяки моїй прекрасній @ParisHilton, котра завжди так добре дбає про мене", - повідомив у своєму мікроблозі парубок.

Нагадаємо, подейкують, Хілтон та Вііпері вже думають про весілля, причому ініціатива йде саме від 32-річної тусовщиці, котрій набридло дівувати.

Фото з Twitter Періс Хілтон з сайту "NY Daily News"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів