Депардьє подарують квартиру в Заполяр'ї

28 лютого 2013, 16:31

Актор Жерар Депардьє, який віднедавна став громадянином Росії, може отримати чергову квартиру у подарунок.

Французький артист, який вже має помешкання у Саранську та 5-кімнатні апартаменти у Чечні, має шанс обзавестися житлом ще й у Мурманську.

Так, депутат міськради Мурманська Сергій Габріелян заявив, що готовий за власний кошт подарувати Депардьє квартиру, пише "Комсомольская правда".


"Я дивлюся по телевізору, що Депардьє виділяють п'ятикімнатні квартири в Чечні, Саранську, роблять почесним громадянином. Ми його теж могли б запросити до себе", - заявив депутат.

"Я не можу назвати себе фанатом його творчості. Я просто бачу, що багато уваги приділяється цій людині, треба використовувати будь-яку можливість, щоб це увагу перемістити на нас. Наприклад, щоб покращити інвестиційну привабливість міста", - додав він.

Депардьє має купу житла в Росії

Депутат зазначив, що готовий виділити акторові двокімнатну квартиру в Мурманську зі своєї особистої власності.

"З бюджету ми не можемо витрачати кошти, тому що у нас є черга з нужденних у житлі і незаможних. Тому готовий сам допомогти. Я впевнений, що якщо Депардьє приїде сюди і побачить Мурманськ, то не зможе не закохатися в нього і мурманчан", - зауважив Габріелян.

Він також згадав слова Депардьє, що той сподівається знайти свою кохану жінку в Росії: "Так може, він зустріне любов у Заполяр'ї?".

До слова, Жерар Депардьє не лише шукатиме кохання у Росії й будуватиме власний бізнес, а зніматиме чергове кіно. Актор планує зняти фільм, присвячений двом особистостям, які залишили чималий слід в історії - Омеляну Пугачову та Олександру Пушкіну.

Про це пишуть "РИА Новости" з посиланням на міністр друку Мордовії Валерій Маресьєв.

Після повернення з Росії до Франції Депардьє по телефону повідомив главі Мордовії Володимиру Волкову, що у нього з'явилася концепція першого фільму для циклу фільмів.

Нагадаємо, на початку цього року Жерар Депардьє змінив французьке громадянство на російське. А наприкінці лютого актор прописався у Саранську.

Фото НТВ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів