Депардьє отримав російську прописку

24 лютого 2013, 10:20

Скандальний актор Жерар Депардьє отримав постійну прописку в республіці Мордовія.

23-го лютого французька зірка прибув до міста Саранська, щоб поставити штамп у паспорті, пишуть "Вести.ру".

"Мені дуже приємно, що тепер я є громадянином міста Саранська і проживаю на вулиці Демократичній. У цьому є і певний гумор, і велика любов", - заявив Депардьє.


Актора у його новому місті проживання зустріли пафосно: у мармуровому залі національного театру, з квітами та червоною доріжкою.

Депардьє тепер житель Саранська

Сам Жерара заявився у спортивній куртці і окулярами в задній кишені дорожніх штанів. Артист не припиняв посміхатися і вітався по-мордовськи - "Шумбрат".

Отримавши постійну прописку, Депардьє тепер не виключає можливості одружитися в Саранську.

З новими земляками і вже у військовій шапці-вушанці з нагоди 23-го лютого актор сходив подивитися на найкраще тепличне господарство республіки.

Під час прогулянки серед помідорних кущів, Жерар поділився планами відкрити в Мордовії мережу недорогих ресторанів. Готувати збирається тільки з місцевих продуктів.

Актор хоче відкрити ресторани і готувати з російських пробуктів

"Це дивно чиста земля, щирі стосунки між людьми. Я просто француз, який хоче оселитися серед справжніх росіян. А чому? Та тому, що ми нічого більше один від одного і не хочемо. У мене немає політичних інтересів - виключно культура і можливість вести натуральне господарство", - заявив актор.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Депардьє заявив, що збирається відмовився від французького громадянства.

А вже в перши числах 2013-го року Жерар отримав російське громадянство за особистим розпорядженням президента Росії Володимира Путіна.

Коментуючи новину про отримання російського громадянства, актор заявив, що любить російську культуру, а також президента країни Володимира Путіна. Він також назвав Росію "країною великої демократії", а пізніше розкритикував російську опозицію.

Фото "Вести.ру"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів