Депардьє назвав президента Франції "татковим синком"

1 березня 2013, 18:01

Скандальний актор Жерар Депардьє назвав президента Франції Франсуа Олланда "татковим синком" і вкотре похвалив російського президента Володимира Путіна.

Днями журнал "France culture papier" опублікував інтерв'ю з Депардьє, пише "Взгляд".

Бесіда з артистом була записана у листопаді минулого року, за місяць до того, як він вирішив переїхати до Бельгії. Однак у друк даний матеріал віддали лише зараз.


"Я його (Олланда) бачив раз чи двічі. Він мене не зацікавив, не хуліган, швидше, татусин синок", - сказав Депардьє.

Водночас він схвально відгукнувся про екс-президента Франції Ніколя Саркозі.

"Я обожнюю Саркозі. Спочатку він мені не дуже подобався, як і міністр внутрішніх справ Манюель Вальс, з яким я одного разу бачився. Це люди, які займаються важкою роботою, адже керувати правоохоронцями - це неприємна справа. Але, згадуючи як це робив Саркозі, я з повагою ставлюся до поліцейських начальників", - зауважив актор.

Депардьє вважає Путіна своїм другом

Жерар також додав, що Саркозі був дуже хорошим міністром внутрішніх справ, як і Манюель Вальс. Артист пояснив, що проникся до них симпатією після того, як побачив, що "вони протистоять всьому світу".

У бесіді з журналістами Депардьє також розповів, що іноді йому доводиться говорити російською мовою.

"Я повинен вивчати її (російську мову), оскільки в мене багато друзів у Росії. Путін, наприклад", - зазначив актор.

За його словами, "на чолі російської держави повинна стояти така людина, як Путін, який володіє істинно російським характером".

"Повинна бути скеля, щоб зупинити вітер", - сказав Депардьє, додавши, що нинішній російський лідер "зумів повернути людям почуття власної гідності".

Нагадаємо, на початку січня президент Росії Володимир Путін зустрівся в Сочі з Жераром Депардьє, де вручив йому російський паспорт.

Влада Мордовії запропонували Жерару Депардьє стати міністром культури республіки. А президент Чечні Рамзан Кадиров подарував акторові п'ятикімнатну квартиру в Грозному.

Фото АР з сайту politiken.dk

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів