Кемпбелл стала сусідкою Ахметова

4 березня 2013, 14:01

Російський олігарх Владислав Доронін зробив своїй коханій – супермоделі Наомі Кемпбелл - розкішний подарунок. Він купив для чорношкірої зірки подіуму найдорожчу квартиру у всьому Лондоні.

Про це пише "Экспресс-газета" з посиланням на "The Daily Mail".

Півроку знадобилося західним журналістам, щоб довідатися імена власників апартаментів в найдорожчому житловому комплексі британської столиці - One Hyde Park.

Серед щасливчиків виявилися російський олігарх Владислав Доронін та найбагатша людина України - Рінат Ахметов.


Доронін придбав це гніздечко на 10-му поверсі для своєї подруги, Наомі Кемпбелл. Щоправда, покупку він оформив на себе. Вартість квартири російського багатія не розголошується.

Доронін балує свою зіркову подружку

З вікон квартири відкривається чудовий панорамний вид на Гайд-парк. У комплексі є величезний басейн, кінотеатр, тренажерна зала, сауна, гольф-тренажер, винний льох, парковка, передбачено обслуговування номерів.

Придбати тут апартаменти можуть тільки найбагатші люди планети. Адже один квадратний фут продається за 6 тисяч фунтів стерлінгів. Не дивно, що за даними журналістів, тільки 17 із 76 квартир продано.

До слова, Наомі теж не шкодує грошей на свого бойфренда. Так, на його 50-річчя модель влаштувала грандіозну вечірку в Індії.

Фото Reuters з сайту "Apollo"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів