Тітка Адель: Успіх анітрохи її не змінив

4 березня 2013, 18:08

Британська співачка Адель, котра в свої 24 роки вже завоювала 106 нагород, зокрема 9 "Греммі", "Золотий глобус" та "Оскар", лишилася простою й скромною дівчиною.

Якою яскрава соул-зірка є в родинному колі, в інтерв'ю розповіла її рідна тітка, Аніта Едкінс.

Про це пише "The Sun".

"Успіх не змінив її. Вона та, ким є… Крім її дорогих бальних суконь, чого б це вона змінилася через те, що заробляє по 41 тисячі фунтів на день?", - зазначила сестра матері Адель.


"Зі своїми грошима вона ощадлива, вміє не розкидатися ними. Вона не марнотратка, її не так виховували… В неї гарний дім – звісно, в тебе буде гарний дім, це перше, що ти придбаєш. Але в чому різниця між її домом та моїм? Лише в тім, що її – трохи більший", - запевнила тітонька Аніта.

Адель залишилася такою, якою й була до успіху

Зі слів жінки, за Адель уболіває вся її велика родина. Церемонію вручення "Оскара" вони дивилися всі гуртом і плакали з радощів. Однак у сімейному колі відома артистка – не більше й не менше, ніж одна з племінниць та онучок, запевнила Аніта.

"До неї немає ніякого особливого ставлення – звісно, ні. Чого б це? У цій родині багато племінниць, племінників та онуків і, можу вам сказати, ні до кого немає особливого ставлення. До всіх ставляться однаково", - повідомила тітка.

"Адель приходить і так само мусить іти готувати своїй бабуні чашку чаю", - розповіла вона.

Нагадаємо, гарний будинок Адель придбала не лише для себе, а й для своєї мами. Дім у фешенебельному лондонському районі обійшовся зірці майже в 1 мільйон доларів.

Фото АР з сайту heraldsun.com.au

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів