У Воробйова стався крововилив у мозок

5 березня 2013, 10:39

Учасник "Євробачення-2011" Олексій Воробйов мусить повернутися у лікарню. Медики наполягають, що співакові потрібне додаткове лікування.

Американські лікарі розповіли про стан Воробйова після нещодавнього ДТП.

Офіційну заяву Клініки Каліфорнійського Університету про те, що музикант і актор дійсно знаходиться там на лікуванні та обстеженні цитує "Комсомольская правда".


"Олексій Воробйов переніс важкий крововилив у мозок. Цей пацієнт повинен буде повернутися у Відділення неврології Клініки Каліфорнійського Університету для проходження важливого і необхідного додаткового лікування", - йдеться в листі медиків.

"Враховуючи стан здоров'я пацієнта, його лікарі і сім'я вимагають дотримання його права на недоторканність приватного життя. У відповідність із законом США про захист прав пацієнтів, ніякої подальшої інформації про стан здоров'я Воробйова повідомлятися не буде", - зауважили в лікарні.

Воробйов повернеться до лікарні

До слова, у найближчі пару днів до Олексія, нарешті, вилетить мама. Весь цей час вона оформляла американську візу.

Сам артист зараз вже може вільно говорити, але не співати. За словами його оточення, часткова паралізація позначилася на функціонуванні голосових зв'язок.

Воробйов не може перейти з однієї тональності на іншу, його тембр змінився, став вище.

Зараз разом з фахівцями з нетрадиційної медицини він намагається відновити роботу пошкоджених нервових закінчень. А також разом з фахівцями працює над відновленням майстерності актора. Адже планується, що Олексій озвучить роль Жигунова у фільмі "Три мушкетери".

Нагадаємо, 23-го січня матюкливий учасник "Євробачення" Олексій Воробйов потрапив у серйозне ДТП в США. Він їхав в студію звукозапису на кабріолеті, коли в нього на величезній швидкості врізалася машина.

Потерпілий перебував у дуже важкому стані. У нього зафіксовані численні переломи і черепно-мозкова травма.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів