У Хабенського роман з донькою олігарха

5 березня 2013, 13:15

Російський актор Костянтин Хабенський, кажуть, зустрічається з представницею так званої "золотої молоді".

Як з'ясувалося, давня подруга артистка, а віднедавно нібито й коханка, Ольга Літвінова не просто дівчина з театру МХТ, пише "Собеседник".

Виявляється, тато Ольги - великий бізнесмен і продюсер. І Літвінова виросла в середовищі московської золотої молоді.


Її батько Олександр Літвінов у минулому займав високий пост заступника директора кіностудії "Мосфільм", а нині очолює власну продюсерську компанію. На його рахунку - десятки фільмів і серіалів.

Чоловік звик триматися в тіні, тож, можливо, з цієї причини в тусовці його називають "сірим кардиналом російського кінематографа".

Ольга закінчила престижну школу, потім студію МХТ, вчилася у самого Олега Табакова. За час навчання вона знялася в декількох картинах.

Хабенський і Літвінова давно дружать

Однокурсники згадують: Ольгу Літвінову тато налаштовував "на Голлівуд" і зі студентської лави намагався пробити її у всі картини, які знімав сам або його ділові партнери: "Життя одне", "101-й кілометр", "Подвійна пропажа".

У вересні 2010-го року Ольга та Костянтин вперше з'явилися разом на публіці на прем'єрі фільму "Кандагар", але тоді їх пов'язувала лише дружба.

В лютому минулого року Літвінову часто бачили сусіди Хабенського. Однак зустріти коханих разом серед білого дня і досі залишається нездійсненним завданням.

Та в листопаді 2012-го парочка відпочивала разом у Римі, про що свідчать світлини у ЗМІ.

Нагадаємо, у 2008-му році Хабенський втратив дружину Анастасію.

У 2010-му Костянтина бачили з невідомою жінкою, а у 2011-му актору приписували роман з 32-річною Тетяною.

Фото StarsLife.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів